Anasayfa Kurumsal Referanslar Ürünlerimiz İletişim
Ürünlerimiz / BP Extra Fuel Oil
BP Extra Fuel Oil (%1 kükürtlü) nedir ?
BP Extra Fuel Oil (%1 kükürtlü), kükürt atıklarının doğaya daha az zarar vermesi amacı ile üretilmiş halen Türkiye pazarında bulunan BP Extra Fuel Oil ile aynı özelliklere sahip olmasının yanı sıra, içeriğinde en fazla %1 oranında kükürt bulunan va akışkanlığı BP Fuel Oil No. 6’ya göre daha fazla olan bir yakıt türüdür.

Kullanım Alanları :

BP Extra Fuel Oil (%1 kükürtlü), elektrik, ısı veya buhar ihtiyacı olan her türlü endüstriyel tesis, fabrika veya binalarda enerji kaynağı olarak kullanılabilir.

BP Extra Fuel Oil (%1 kükürtlü), ticari müesseselere daha ekonomik çözümler sunmasının yanısıra, Fuel Oil No. 6’nın kullanılması yerel yönetimlerce yasaklanmış olan il veya bölgelerde, içerdiği düşük kükürt oranı nedeniyle çevreyle daha dost bir yakıt türü olarak kullanılabilmektedir.

BP Extra Fuel Oil (%1 kükürtlü) kükürt giderme (desülfürizasyon) ünitesi gerektirir mi?

Halen Türkiye'de üretilen kalorifer yakıtı (Kalyak) veya BP Fuel Oil No. 6'ya göre, daha az kükürt içermesinden dolayı, BP Extra Fuel Oil (%1 kükürtlü)'nın yanmasından çıkan baca gazı emisyonları, yasal limitler içerisinde kalmaktadır. Bu özelliği sayesinde, ilk kuruluşta büyük maliyetler doğuran kükürt giderme (desülfürizasyon) ünitesine gerek kalmamakta ve ayrıca işletme sırasındaki maliyetlerde önemli tasarruflar sağlanmaktadır.

BP Extra Fuel Oil (%1 kükürtlü) sistem modifikasyonu gerektirir mi?

Bugün kalorifer yakıtı (Kalyak) veya Fuel Oil No. 6 kullanılan sistemler, teknik özelliklerine bağlı olarak, ya hiçbir değişikliğe gerek olmadan ya da bazı teknik modifikasyon işlemleri ile BP Extra Fuel Oil (%1 kükürtlü)'yı rahatlıkla kullanabilir.

Bu konuda detaylı teknik bilgi için, sistem üretici firmalara başvurulması tavsiye edilir.
BP Kurşunsuz
BP Dizel
Süper Benzin
Normal Benzin
BP Dizel Katığı
BP Benzin Katığı
Yağlar
Marker
BP Gaz
Enerji Santralleri
BP Extra Fuel Oil
BP Kalorifer Yakıtı
HASAN KAVİ Akaryakıt Her Hakkı Saklıdır.© 2010                                              Designed_by medyatör